Nabeschouwing Hearts - Zürich (0-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 25 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Hearts het donderdag 25 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zürich. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Zürich live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Zürich (0-1)

Het Europa League duel tussen Hearts en Zürich is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zürich. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Grant van Hearts. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 54e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 80 minuten was het F. Rohner die Zürich op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Zürich de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Hearts - Zürich 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Zürich teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Grant Hearts
33' Gele kaart Zürich Gele kaart voor C. Conde Zürich
42' Gele kaart Hearts Gele kaart voor K. Rowles Hearts
46' Wissel Zürich Wissel W. Gnonto voor D. Avdijaj Zürich
46' Wissel Zürich Wissel M. Hornschuh voor C. Conde Zürich
47' Gele kaart Hearts Gele kaart voor L. Shankland Hearts
54' Tweede gele kaart Hearts Tweede gele kaart voor J. Grant Hearts
64' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor L. Boyce Hearts
64' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor A. Forrest Hearts
64' Wissel Zürich Wissel T. Aiyegun voor B. Vyunnyk Zürich
78' Wissel Hearts Wissel T. Sibbick voor S. Kingsley Hearts
79' Wissel Zürich Wissel F. Rohner voor A. Marchesano Zürich
80' Doelpunt Zürich Doelpunt F. Rohner met assist van W. Gnonto Zürich 0-1
84' Wissel Hearts Wissel C. Smith voor C. Devlin Hearts
91' Wissel Zürich Wissel F. Aliti voor A. Guerrero Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Zürich
Opstellingen Hearts - Zürich
De opstellingen van Hearts en Zürich zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Zürich zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Robbie Neilson
Voorbeschouwing Hearts - Zürich

Hearts en Zürich spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en Zürich in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zürich. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zürich favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hearts te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hearts. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.