Nabeschouwing Nantes - Freiburg (0-4) || Europa League 2022/2023

Donderdag 13 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Nantes het donderdag 13 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Freiburg (0-4)

Het Europa League duel tussen Nantes en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic geëindigd in een 0-4 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door L. Kubler, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gregoritsch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van J. Castelletto zorgde ervoor dat SC Freiburg in de 82e minuut op 0-3 kwam te staan.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor SC Freiburg in de 87e minuut, nadat Jeong Woo-Yeong de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Freiburg.

LIVE Nantes - Freiburg 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Kubler SC Freiburg 0-1
65' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor V. Grifo SC Freiburg
65' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gregoritsch voor N. Petersen SC Freiburg
66' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
71' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van Jeong Woo-Yeong SC Freiburg 0-2
73' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor M. Sissoko Nantes
73' Wissel Nantes Wissel K. Bamba voor M. Simon Nantes
75' Wissel SC Freiburg Wissel M. Eggestein voor Y. Keitel SC Freiburg
75' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor R. Doan SC Freiburg
80' Wissel Nantes Wissel J. Castelletto voor N. Pallois Nantes
80' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor P. Chirivella Nantes
82' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt J. Castelletto SC Freiburg 0-3
87' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schlotterbeck voor N. Hofler SC Freiburg
87' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Jeong Woo-Yeong met assist van M. Gregoritsch SC Freiburg 0-4
88' Wissel Nantes Wissel D. Appiah voor A. Girotto Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Freiburg
Opstellingen Nantes - Freiburg
De opstellingen van Nantes en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Antoine Kombouare
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Nantes - Freiburg

Nantes en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Freiburg in de Europa League vond plaats op 6 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nantes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nantes 0
Winst Freiburg 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 3e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.