Nabeschouwing Qarabağ - Freiburg (1-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Qarabağ het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena in Baku.

Via de Qarabağ - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Freiburg (1-1)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Qarabağ en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. N. Petersen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Freiburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 62e minuut moest K. Medina van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Aleksey Kulbakov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Qarabağ verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Owusu namens Qarabağ in de 92e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Qarabağ - Freiburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor B. Mustafazada Qarabağ
25' Penalty SC Freiburg Penalty N. Petersen SC Freiburg 0-1
34' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Schade SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor C. Gunter SC Freiburg
48' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Jankovic Qarabağ
55' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Vešović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Vešović Qarabağ
55' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Kady Qarabağ
62' Rode kaart Qarabağ Rode kaart voor K. Medina Qarabağ
62' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor K. Schade SC Freiburg
63' Wissel Qarabağ Wissel M. Medvedev voor R. Sheydayev Qarabağ
64' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Y. Keitel SC Freiburg
72' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor N. Weisshaupt SC Freiburg
72' Wissel SC Freiburg Wissel M. Ginter voor H. Siquet SC Freiburg
74' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Schlotterbeck SC Freiburg
84' Wissel SC Freiburg Wissel V. Grifo voor L. Holer SC Freiburg
88' Wissel Qarabağ Wissel M. Qurbanly voor Richard Qarabağ
88' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
88' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor M. Jankovic Qarabağ
88' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor M. Vesovic Qarabağ
92' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Owusu met assist van T. Bayramov Qarabağ 1-1
93' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor J. Romao Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Freiburg
Opstellingen Qarabağ - Freiburg
De opstellingen van Qarabağ en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Qarabağ - Freiburg

Qarabağ en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Freiburg in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Qarabağ 0
Winst Freiburg 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 2e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 1e plaats.