Nabeschouwing Qarabağ - Olympiakos Piraeus (0-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 13 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Qarabağ het donderdag 13 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena in Baku.

Via de Qarabağ - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Olympiakos Piraeus (0-0)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Qarabağ en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Qarabağ dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Olympiakos Piraeus kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Pawson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Qarabağ - Olympiakos Piraeus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor S. Vrsaljko Olympiakos Piraeus
60' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor P. Biel Olympiakos Piraeus
60' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Marcelo voor Hwang Ui-Jo Olympiakos Piraeus
62' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobic voor Kady Qarabağ
66' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
68' Wissel Qarabağ Wissel M. Jankovic voor Richard Qarabağ
68' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor Q. Qarayev Qarabağ
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. MVila voor P. Kunde Olympiakos Piraeus
83' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor J. Romao Qarabağ
83' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Sokratis Olympiakos Piraeus
85' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
85' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor Owusu Qarabağ
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Rodrigues voor M. Vrousai Olympiakos Piraeus
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hwang In-Beom voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
88' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Vesovic Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Qarabağ - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Qarabağ en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach José Miguel González Martín del Campo
Voorbeschouwing Qarabağ - Olympiakos Piraeus

Qarabağ en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Olympiakos Piraeus in de Europa League vond plaats op 6 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Qarabağ favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olympiakos Piraeus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Qarabağ 1
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 2e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 4e plaats.