Nabeschouwing Real Betis - HJK (3-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Real Betis het donderdag 3 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - HJK (3-0)

Het Europa League duel tussen Real Betis en HJK is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Ruibal, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ruibal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was N. Fekir van Real Betis die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter William Collum, waardoor Real Betis een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Betis - HJK 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Ruibal met assist van J. Miranda Real Betis 1-0
34' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Ruibal Real Betis
40' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Ruibal met assist van Y. Sabaly Real Betis 2-0
46' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor W. Carvalho Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel S. Canales voor Y. Sabaly Real Betis
48' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor E. Gonzalez Real Betis
55' Wissel HJK Wissel J. Toivio voor M. Peltola HJK
67' Wissel Real Betis Wissel D. Perez Guerrero voor Willian Jose Real Betis
67' Wissel Real Betis Wissel N. Fekir voor Luiz Henrique Real Betis
68' Wissel HJK Wissel A. Olusanya voor S. Hostikka HJK
77' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor P. Akouokou Real Betis
80' Wissel HJK Wissel B. Radulovic voor M. Abubakari HJK
80' Wissel HJK Wissel A. Tanaka voor S. Vaananen HJK
80' Wissel HJK Wissel J. Yli-Kokko voor N. Boujellab HJK
93' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir met assist van B. Iglesias Real Betis 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - HJK
Opstellingen Real Betis - HJK
De opstellingen van Real Betis en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - HJK

Real Betis en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en HJK in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HJK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Betis 1
Winst HJK 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 1e positie staat, terwijl we HJK terugvinden op de 4e plaats.