Nabeschouwing Real Sociedad - Manchester United (0-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Real Sociedad het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Manchester United (0-1)

Het Europa League duel tussen Real Sociedad en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door A. Garnacho, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Manchester United.

LIVE Real Sociedad - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Garnacho met assist van C. Ronaldo Manchester United 0-1
58' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor D. van de Beek Manchester United
58' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor V. Lindelof Manchester United
58' Wissel Real Sociedad Wissel A. Elustondo voor A. Gorosabel Real Sociedad
58' Wissel Real Sociedad Wissel R. Navarro voor P. Marin Real Sociedad
62' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Martinez Manchester United
64' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor B. Mendez Real Sociedad
71' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor C. Ronaldo Manchester United
73' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor C. Fernandez Real Sociedad
73' Wissel Real Sociedad Wissel A. Guevara voor C. Fernandez Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel J. Magunazelaia Argoitia voor A. Sorloth Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor B. Mendez Real Sociedad
82' Wissel Manchester United Wissel Fred voor C. Eriksen Manchester United
82' Wissel Manchester United Wissel H. Maguire voor A. Garnacho Manchester United
88' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor D. Dalot Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Manchester United
Opstellingen Real Sociedad - Manchester United
De opstellingen van Real Sociedad en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Manchester United

Real Sociedad en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Manchester United in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Sociedad als Manchester United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 1
Winst Manchester United 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 1e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 2e plaats.