Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Union Berlin (0-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Union Saint-Gilloise het donderdag 3 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Union Berlin (0-1)

Het Europa League duel tussen Union Saint-Gilloise en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Michel, waarmee FC Union Berlin met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Union Berlin.

LIVE Union Saint-Gilloise - Union Berlin 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt S. Michel met assist van S. Becker FC Union Berlin 0-1
9' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor S. Becker FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel L. Grill voor F. Ronnow FC Union Berlin
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel V. Boniface voor G. Nilsson Union Saint-Gilloise
48' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor J. Haberer FC Union Berlin
62' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Schafer voor G. Haraguchi FC Union Berlin
62' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Thorsby voor J. Haberer FC Union Berlin
62' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor S. Michel FC Union Berlin
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Eckert Ayensa voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel O. El Azzouzi voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
72' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Lapoussin voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
72' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Rodriguez voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Adingra Union Saint-Gilloise
80' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
89' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Leweling voor S. Becker FC Union Berlin
91' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Trimmel FC Union Berlin
94' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Rodriguez Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Union Berlin
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Union Berlin
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.