Nabeschouwing Bayer Leverkusen - West Ham United (2-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 11 april 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Bayer Leverkusen het donderdag 11 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - West Ham United (2-0)

Het Europa League duel tussen Bayer Leverkusen en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Jonas Hofmann, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Bayer 04 Leverkusen opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Victor Boniface  die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - West Ham United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Lucas Paquetá West Ham United
56' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Emerson Palmieri West Ham United
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Piero Hincapié voor Josip Stanisic Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Victor Boniface  voor Patrik Schick Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
83' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen 1-0
86' Wissel West Ham United Wissel Nayef Aguerd voor Konstantinos Mavropanos West Ham United
86' Wissel West Ham United Wissel Benjamin Johnson voor Mohammed Kudus West Ham United
91' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Victor Boniface  met assist van Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - West Ham United
Opstellingen Bayer Leverkusen - West Ham United
De opstellingen van Bayer Leverkusen en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.