Nabeschouwing Bačka Topola - Freiburg (1-3) || Europa League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Bačka Topola het donderdag 26 oktober 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in TSC Arena in Backa Topola.

Via de Bačka Topola - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bačka Topola - Freiburg (1-3)

Het Europa League duel tussen Bačka Topola en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Nemanja Petrović, waarmee Bačka Topola met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Vincenzo Grifo in de 49e minuut zorgde er even later voor dat SC Freiburg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette Vincenzo Grifo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Freiburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor SC Freiburg vergroot nadat Vincenzo Grifo de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Freiburg.

LIVE Bačka Topola - Freiburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bačka Topola - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Bačka Topola Doelpunt Nemanja Petrović met assist van Saša Jovanović Bačka Topola 1-0
24' Wissel SC Freiburg Wissel Lucas Höler voor Roland Sallai SC Freiburg
39' VAR: Afgekeurd doelpunt Lucas Höler Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lucas Höler SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Maximilian Philipp SC Freiburg
49' Penalty SC Freiburg Penalty Vincenzo Grifo SC Freiburg 1-1
59' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Vincenzo Grifo SC Freiburg 1-2
60' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Miloš Cvetković Bačka Topola
68' Wissel Bačka Topola Wissel Miloš Pantović voor Miloš Vulić Bačka Topola
73' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Vincenzo Grifo met assist van Ritsu Doan SC Freiburg 1-3
78' Wissel Bačka Topola Wissel Jovan Vlalukin voor Miloš Cvetković Bačka Topola
79' Wissel Bačka Topola Wissel Petar Stanić voor Ifet Đakovac Bačka Topola
79' Wissel Bačka Topola Wissel Bence Sós voor Nemanja Petrović Bačka Topola
79' Wissel Bačka Topola Wissel Aleksandar Ćirković voor Miloš Cvetković Bačka Topola
80' Wissel SC Freiburg Wissel Lukas Kübler voor Ritsu Doan SC Freiburg
80' Wissel SC Freiburg Wissel Kiliann Sildillia voor Maximilian Eggestein SC Freiburg
80' Wissel SC Freiburg Wissel Chukwubuike Adamu voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
88' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Philipp Lienhart SC Freiburg
88' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Jovan Vlalukin Bačka Topola
92' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Josip Ćalušić Bačka Topola
Video hoogtepunten en samenvatting Bačka Topola - Freiburg
Opstellingen Bačka Topola - Freiburg
De opstellingen van Bačka Topola en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bačka Topola gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Žarko Lazetić
Formatie 3-4-3
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Bačka Topola - Freiburg

Bačka Topola en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Əliyar Ağayev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bačka Topola en Freiburg elkaar treffen in de Europa League.

Winst Bačka Topola 0
Winst Freiburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bačka Topola op een 4e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 2e plaats.