Nabeschouwing Häcken - Žalgiris (5-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Europa League 2023/2024 neemt Häcken het donderdag 17 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Žalgiris (5-0)

Het Europa League duel tussen Häcken en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 5-0 overwinning voor Häcken. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Häcken - Žalgiris
Goals
5
0
LIVE Häcken - Žalgiris 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - Žalgiris
Opstellingen Häcken - Žalgiris

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Häcken - Žalgiris

Häcken en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en Žalgiris in de Europa League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Häcken. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Häcken favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Žalgiris slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Häcken 1
Winst Žalgiris 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Häcken - Žalgiris Opstelling Häcken Opstelling Žalgiris Live Häcken - Žalgiris Live Häcken - Žalgiris kijken Häcken - Žalgiris kijken Live Häcken - Žalgiris stream Häcken - Žalgiris Fox Sports Nabeschouwing Häcken - Žalgiris Uitslag Häcken - Žalgiris Statistieken Häcken - Žalgiris Europa League 2023/2024 Häcken - Žalgiris wedden Häcken - Žalgiris gokken Häcken - Žalgiris Unibet