Nabeschouwing Ludogorets - Astana (5-1) || Europa League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Europa League 2023/2024 neemt Ludogorets het donderdag 17 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Astana (5-1)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Astana is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 5-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Astana
Goals
5
1
LIVE Ludogorets - Astana 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Astana
Opstellingen Ludogorets - Astana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ludogorets - Astana

Ludogorets en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Astana in de Europa League vond plaats op 8 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astana. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Astana favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ludogorets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ludogorets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ludogorets 0
Winst Astana 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ludogorets - Astana Opstelling Ludogorets Opstelling Astana Live Ludogorets - Astana Live Ludogorets - Astana kijken Ludogorets - Astana kijken Live Ludogorets - Astana stream Ludogorets - Astana Fox Sports Nabeschouwing Ludogorets - Astana Uitslag Ludogorets - Astana Statistieken Ludogorets - Astana Europa League 2023/2024 Ludogorets - Astana wedden Ludogorets - Astana gokken Ludogorets - Astana Unibet