Nabeschouwing Maccabi Haifa - Villarreal (1-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Maccabi Haifa het donderdag 9 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Villarreal (1-2)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Mykola Balakin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Abdoulaye Seck, waarmee Maccabi Haifa met 1-0 de leiding nam. Villarreal kreeg via Manu Trigueros in de 36e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Mykola Balakin de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Een penalty in de 38e minuut was de ideale kans voor Villarreal om te scoren. Manu Trigueros was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Villarreal kreeg een penalty toegewezen in de 38e minuut, die werd genomen door . Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Álex Baena de gelijkmaker voor Villarreal in de 38e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 86e minuut nam Villarreal de leiding na een doelpunt van Alexander Sørloth.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mykola Balakin, waardoor Villarreal een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Maccabi Haifa - Villarreal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alexander Sørloth Villarreal
29' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Abdoulaye Seck met assist van Lior Refaelov Maccabi Haifa 1-0
30' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Juan Rojo Martín Villarreal
32' Abdoulaye Seck Maccabi Haifa
36' Penalty gemist Villarreal Penalty gemist Manu Trigueros Villarreal
37' Manu Trigueros Villarreal
38' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Lorenco Šimić Maccabi Haifa
38' Penalty gemist Villarreal Penalty gemist Manu Trigueros Manu Trigueros Villarreal
38' Penalty gemist Villarreal Penalty gemist Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Jorge Pascual voor Santi Comesaña Villarreal
65' Wissel Maccabi Haifa Wissel Dean David voor Frantzdy Pierrot Maccabi Haifa
66' Wissel Villarreal Wissel Álex Baena voor Ben Brereton Díaz Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel Dani Parejo voor Ramón Terrats Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel Yéremy Pino voor Ilias Akhomach Villarreal
69' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Adrià Altimira Villarreal
71' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Lior Refaelov Maccabi Haifa
75' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alberto Moreno Villarreal
76' Wissel Maccabi Haifa Wissel Mahmoud Jaber voor Lior Refaelov Maccabi Haifa
76' Wissel Maccabi Haifa Wissel Suf Podgoreanu voor Ilay Hajaj Maccabi Haifa
79' Wissel Villarreal Wissel Étienne Capoue voor Manu Trigueros Villarreal
82' Doelpunt Villarreal Doelpunt Álex Baena met assist van Alberto Moreno Villarreal 1-1
85' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Show Maccabi Haifa
86' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Alberto Moreno Villarreal 1-2
87' Wissel Maccabi Haifa Wissel Goni Naor voor Show Maccabi Haifa
87' Wissel Maccabi Haifa Wissel Hamza Shibli voor Anan Khalaili Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Villarreal
Opstellingen Maccabi Haifa - Villarreal
De opstellingen van Maccabi Haifa en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.