Nabeschouwing Milan - Rennes (3-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Milan het donderdag 15 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Rennes (3-0)

Het Europa League duel tussen Milan en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 3-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Ruben Loftus-Cheek, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ruben Loftus-Cheek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee Rafael Leão zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikola Dabanović, waardoor Milan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Milan - Rennes 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Milan Doelpunt Ruben Loftus-Cheek met assist van Alessandro Florenzi Milan 1-0
47' Doelpunt Milan Doelpunt Ruben Loftus-Cheek met assist van Simon Kjær Milan 2-0
53' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão met assist van Theo Hernández Milan 3-0
62' Wissel Milan Wissel Malick Thiaw voor Simon Kjær Milan
62' Wissel Milan Wissel Noah Okafor voor Rafael Leão Milan
67' Wissel Rennes Wissel Amine Gouiri voor Arnaud Kalimuendo Rennes
67' Wissel Rennes Wissel Alidu Seidu voor Guéla Doué Rennes
75' Wissel Milan Wissel Ismael Bennacer voor Ruben Loftus-Cheek Milan
75' Wissel Milan Wissel Filippo Terracciano voor Alessandro Florenzi Milan
75' Wissel Rennes Wissel Mahamadou Aboubakar Nagida voor Adrien Truffert Rennes
75' Wissel Rennes Wissel Ludovic Blas voor Azor Matusiwa Rennes
76' Wissel Rennes Wissel Ibrahim Salah voor Désiré Doué Rennes
81' Wissel Milan Wissel Yacine Adli voor Christian Pulišić Milan
87' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Mahamadou Aboubakar Nagida Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Rennes
Opstellingen Milan - Rennes
De opstellingen van Milan en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Milan - Rennes

Milan en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Rennes elkaar treffen in de Europa League.