Nabeschouwing Slavia Praag - Milan (1-3) || Europa League 2023/2024

Donderdag 14 maart 2024 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Slavia Praag het donderdag 14 maart 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Milan (1-3)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Milan is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 1-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Tomas Holes in de 20e minuut, waardoor Slavia Praha met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het Christian Pulišić die Milan op een 0-1 voorsprong zette. In de 36e werd de voorsprong voor Milan verdubbeld dankzij een doelpunt van Ruben Loftus-Cheek.

In de 51e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee Rafael Leão zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 84 minuten deed Matej Jurasek iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Slavia Praha werd verkleind tot 1-3.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Milan.

LIVE Slavia Praag - Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Tomas Holes Slavia Praha
20' Rode kaart Slavia Praha Rode kaart voor Tomas Holes Slavia Praha
21' Wissel Milan Wissel Marco Sportiello voor Mike Maignan Milan
22' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor David Doudera Slavia Praha
24' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Jindřich Trpišovský Slavia Praha
33' Doelpunt Milan Doelpunt Christian Pulišić met assist van Rafael Leão Milan 0-1
36' Doelpunt Milan Doelpunt Ruben Loftus-Cheek met assist van Theo Hernández Milan 0-2
44' Gele kaart Milan Gele kaart voor Fikayo Tomori Milan
51' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão met assist van Christian Pulišić Milan 0-3
46' Wissel Slavia Praha Wissel Michal Tomic voor Tomáš Vlček Slavia Praha
46' Wissel Milan Wissel Pierre Kalulu voor Davide Calabria Milan
46' Wissel Milan Wissel Malick Thiaw voor Fikayo Tomori Milan
56' Gele kaart Milan Gele kaart voor Matteo Gabbia Milan
59' Wissel Slavia Praha Wissel Vaclav Jurecka voor Mojmir Chytil Slavia Praha
63' Wissel Milan Wissel Samuel Chukwueze voor Christian Pulišić Milan
70' Wissel Slavia Praha Wissel Christos Zafeiris voor Conrad Wallem Slavia Praha
76' Wissel Milan Wissel Tijjani Reijnders voor Ruben Loftus-Cheek Milan
82' Wissel Slavia Praha Wissel Matej Jurasek voor Lukas Provod Slavia Praha
82' Wissel Slavia Praha Wissel Ivan Schranz  voor David Doudera Slavia Praha
84' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Matej Jurasek met assist van Christos Zafeiris Slavia Praha 1-3
86' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Michal Tomic Slavia Praha
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor Rafael Leão Milan
89' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Oscar Dorley Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Milan
Opstellingen Slavia Praag - Milan
De opstellingen van Slavia Praag en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.