Nabeschouwing Slavia Praag - Roma (2-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Slavia Praag het donderdag 9 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Praha.

Via de Slavia Praag - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Roma (2-0)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Roma is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 2-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Slavia Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van Rick Karsdorp. Helaas voor Slavia Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Slavia Praha dat via Paulo Dybala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter François Letexier.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter François Letexier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Slavia Praag - Roma 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Roma Gele kaart voor Leandro Paredes Roma
45' Wissel Roma Wissel Mick van Buren voor Roma
46' Wissel Roma Wissel Bryan Cristante voor Houssem Aouar Roma
46' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Rick Karsdorp met assist van Stephan El Shaarawy Slavia Praha
50' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Václav Jurečka Mojmir Chytil Slavia Praha 1-0
58' Wissel Roma Wissel Lukáš Masopust voor Roma
68' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Paulo Dybala met assist van Andrea Belotti Slavia Praha
74' Wissel Roma Wissel Lukáš Masopust voor O. Dorley Roma 2-0
77' Wissel Slavia Praha Wissel Renato Sanches  voor Diego Llorente Slavia Praha
78' Wissel Slavia Praha Wissel Petr Ševčík voor Christos Zafeiris Slavia Praha
78' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Tomáš Vlček Lukáš Masopust Slavia Praha
83' Wissel Roma Wissel Petr Ševčík voor Roma
84' Wissel Slavia Praha Wissel João Costa voor Leandro Paredes Slavia Praha
87' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Conrad Wallem Václav Jurečka Slavia Praha
88' Wissel Slavia Praha Wissel Mick van Buren voor O. Dorley Slavia Praha
95' Gele kaart Roma Gele kaart voor Evan Ndicka Roma
95' Wissel Slavia Praha Wissel Jakub Hromada voor Mojmir Chytil Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Roma
Opstellingen Slavia Praag - Roma
De opstellingen van Slavia Praag en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.