Nabeschouwing Ajax - Vojvodina (1-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 20:30 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Ajax het donderdag 25 juli 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Vojvodina. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Vojvodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Vojvodina (1-0)

Het Europa League duel tussen Ajax en Vojvodina is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Branco van den Boomen, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ajax dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter César Soto Grado, waardoor Ajax de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Ajax - Vojvodina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Vojvodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Djordje Crnomarkovic Vojvodina
47' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Jorrel Hato Vojvodina
47' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Njegos Petrovic Ajax
50' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Chuba Akpom Ajax
54' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Kenneth Taylor Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Mika Marcel Godts voor Christian Rasmussen Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Steven Berghuis voor Kian Fitz-Jim Ajax
71' Wissel Vojvodina Wissel Aleksa Vukanovic voor Mihailo Ivanovic Vojvodina
74' Wissel Ajax Wissel Julian Rijkhoff voor Chuba Akpom Ajax
74' Wissel Ajax Wissel Branco van den Boomen voor Kenneth Taylor Ajax
79' Wissel Vojvodina Wissel Seid Korac voor Djordje Crnomarkovic Vojvodina
79' Wissel Vojvodina Wissel Uros Nikolic voor Dele Vojvodina
82' Wissel Vojvodina Wissel Stefan Djordjevic voor Vukan Savicevic Vojvodina
84' Wissel Ajax Wissel Jaydon Banel voor Carlos Forbs Ajax
86' Doelpunt Ajax Doelpunt Branco van den Boomen met assist van Mika Marcel Godts Ajax 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Vojvodina
Opstellingen Ajax - Vojvodina
De opstellingen van Ajax en Vojvodina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vojvodina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ajax - Vojvodina

Ajax en Vojvodina spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ajax en Vojvodina elkaar treffen in de Europa League.