Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Paksi SE (0-2) || Europa League 2024/2025

Donderdag 18 juli 2024 - 20:00 uurIn de Europa League 2024/2025 neemt Corvinul Hunedoara het donderdag 18 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paksi SE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Municipal in Sibiu.

Via de Corvinul Hunedoara - Paksi SE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Paksi SE (0-2)

Het Europa League duel tussen Corvinul Hunedoara en Paksi SE is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 0-2 overwinning voor Paksi SE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door N. Könyves, waarmee Paksi SE met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Paksi SE opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het D. Böde die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Paksi SE.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Paksi SE.

Wedstrijdstatistieken Corvinul Hunedoara - Paksi SE
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
91
115
Gevaarlijke aanvallen
58
76
Passes
317
427
Overtredingen
4
14
Buitenspel
4
2
Corners
4
7
Wissels
4
4
LIVE Corvinul Hunedoara - Paksi SE 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corvinul Hunedoara - Paksi SE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Á. Kinyik Paksi SE
54' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor K. Kovács Paksi SE
62' Wissel Paksi SE Wissel D. Böde voor J. Hahn Paksi SE
62' Wissel Paksi SE Wissel E. Silye voor K. Kovács Paksi SE
62' Wissel Paksi SE Wissel J. Windecker voor S. Mezei Paksi SE
71' Wissel Paksi SE Wissel D. Bor voor Bálint Vécsei Paksi SE
79' Doelpunt Paksi SE Doelpunt N. Könyves met assist van J. Windecker Paksi SE 0-1
81' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor J. Windecker Paksi SE
84' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Desley Ubbink voor A. Bradu Corvinul Hunedoara
84' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel M. Velisar voor A. Neacșa Corvinul Hunedoara
90' Doelpunt Paksi SE Doelpunt D. Böde met assist van A. Osváth Paksi SE 0-2
90' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor J. Szabó Paksi SE
92' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel A. Gîrbiță voor N. Pîrvulescu Corvinul Hunedoara
92' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor S. Buș Corvinul Hunedoara
92' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel I. Pop voor Roger Junio Corvinul Hunedoara
Video hoogtepunten en samenvatting Corvinul Hunedoara - Paksi SE
Opstellingen Corvinul Hunedoara - Paksi SE
De opstellingen van Corvinul Hunedoara en Paksi SE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Corvinul Hunedoara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paksi SE zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Gyorgy Bognar
Voorbeschouwing Corvinul Hunedoara - Paksi SE

Corvinul Hunedoara en Paksi SE spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Corvinul Hunedoara en Paksi SE in de Europa League vond plaats op 11 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Corvinul Hunedoara. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Corvinul Hunedoara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Paksi SE slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Corvinul Hunedoara 1
Winst Paksi SE 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Corvinul Hunedoara - Paksi SE Opstelling Corvinul Hunedoara Opstelling Paksi SE Live Corvinul Hunedoara - Paksi SE Live Corvinul Hunedoara - Paksi SE kijken Corvinul Hunedoara - Paksi SE kijken Live Corvinul Hunedoara - Paksi SE stream Corvinul Hunedoara - Paksi SE Fox Sports Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Paksi SE Uitslag Corvinul Hunedoara - Paksi SE Statistieken Corvinul Hunedoara - Paksi SE Europa League 2024/2025 Corvinul Hunedoara - Paksi SE wedden Corvinul Hunedoara - Paksi SE gokken Corvinul Hunedoara - Paksi SE Unibet