Nabeschouwing Silkeborg - Molde (3-2) || Europa League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 19:15 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Silkeborg het donderdag 1 augustus 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in JYSK park in Silkeborg.

Via de Silkeborg - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Silkeborg - Molde (3-2)

Het Europa League duel tussen Silkeborg en Molde is onder leiding van scheidsrechter Luka Bilbija geëindigd in een 3-2 overwinning voor Silkeborg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. Tonni Adamsen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Silkeborg IF vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Molde kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Emil Breivik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Tonni Adamsen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Silkeborg IF de leiding in de wedstrijd nam.

In de 78e minuut werd Ramazan Orazov van Silkeborg IF met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Silkeborg IF het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Markus André Kaasa van Molde de 2-2 maakte in de 81e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Silkeborg IF dat via Younes Bakiz nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 88e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luka Bilbija bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Silkeborg.

LIVE Silkeborg - Molde 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Silkeborg - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Silkeborg IF Penalty Tonni Adamsen Silkeborg IF 1-0
22' Doelpunt Molde Doelpunt Emil Breivik met assist van Magnus Wolff Eikrem Molde 1-1
46' Wissel Silkeborg IF Wissel Younes Bakiz voor Alexander Lind Silkeborg IF
57' Doelpunt Silkeborg IF Doelpunt Tonni Adamsen met assist van Andreas Poulsen Silkeborg IF 2-1
73' Wissel Silkeborg IF Wissel Ramazan Orazov voor Jeppe Andersen Silkeborg IF
73' Wissel Silkeborg IF Wissel Robin Dahl Østrøm voor Andreas Poulsen Silkeborg IF
75' VAR: Afgekeurd doelpunt Ramazan Orazov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ramazan Orazov Silkeborg IF
78' Rode kaart Silkeborg IF Rode kaart voor Ramazan Orazov Silkeborg IF
81' Doelpunt Molde Doelpunt Markus André Kaasa met assist van Halldor Stenevik Molde 2-2
84' Wissel Molde Wissel Eirik Hestad voor Emil Breivik Molde
88' Doelpunt Silkeborg IF Doelpunt Younes Bakiz met assist van Anders Klynge Silkeborg IF 3-2
89' Wissel Molde Wissel Eirik Haugan voor Halldor Stenevik Molde
89' Wissel Silkeborg IF Wissel Andreas Pyndt voor Anders Klynge Silkeborg IF
94' Gele kaart Molde Gele kaart voor Albert Posiadała Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Silkeborg - Molde
Opstellingen Silkeborg - Molde
De opstellingen van Silkeborg en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Silkeborg gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Molde zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Silkeborg - Molde

Silkeborg en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luka Bilbija en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Silkeborg en Molde in de Europa League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Molde. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Molde favoriet. 1 keer wist de ploeg van Silkeborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Silkeborg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.