Nabeschouwing Blackpool - Arsenal (0-3) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 18:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 5 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Blackpool - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Arsenal (0-3)

Het FA Cup duel tussen Blackpool en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Willock, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Willock op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee A. Iwobi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mike Dean, waardoor Arsenal een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Blackpool - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Arsenal Doelpunt J. Willock Arsenal 0-1
37' Doelpunt Arsenal Doelpunt J. Willock Arsenal 0-2
55' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Kolašinac Arsenal
61' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor C. Taylor Blackpool
64' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor E. Nketiah Arsenal
67' Wissel Blackpool Wissel C. Mafoumbi voor M. Howard Blackpool
82' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Iwobi Arsenal 0-3
83' Wissel Arsenal Wissel Z. Medley voor S. Kolašinac Arsenal
83' Wissel Blackpool Wissel S. Davies voor A. Gnanduillet Blackpool
86' Wissel Arsenal Wissel B. Saka voor A. Iwobi Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Arsenal
Opstellingen Blackpool - Arsenal
De opstellingen van Blackpool en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.