Nabeschouwing Guiseley - Fleetwood Town (1-2) || FA Cup 2018/2019

Maandag 3 december 2018 - 21:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Guiseley het maandag 3 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Nethermoor Park in Guiseley.

Via de Guiseley - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guiseley - Fleetwood Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Guiseley en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Burns op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Guiseley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Purver. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Guiseley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Fleetwood Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Guiseley - Fleetwood Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guiseley - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 0-1
31' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns Fleetwood Town 0-2
33' Doelpunt Guiseley Doelpunt A. Purver Guiseley 1-2
41' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
60' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Husband Fleetwood Town
62' Gele kaart Guiseley Gele kaart voor N. Heaton Guiseley
73' Wissel Guiseley Wissel L. Walsh voor F. Kaine Guiseley
73' Wissel Guiseley Wissel L. Walters voor W. Hatfield Guiseley
74' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor C. McAleny Fleetwood Town
82' Wissel Guiseley Wissel P. Clayton voor A. Halls Guiseley
86' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Bolger voor P. Madden Fleetwood Town
92' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter Fleetwood Town
94' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor W. Burns Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Guiseley - Fleetwood Town
Opstellingen Guiseley - Fleetwood Town
De opstellingen van Guiseley en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guiseley gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.