Nabeschouwing Morecambe - Halifax Town (0-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Morecambe het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Halifax Town.

Via de Morecambe - Halifax Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Halifax Town (0-0)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Morecambe en Halifax Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Morecambe en Halifax Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Morecambe, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Darren Drysdale niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Morecambe - Halifax Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Halifax Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor J. Skarz Halifax Town
55' Wissel Morecambe Wissel A. Tutte voor L. Mandeville Morecambe
55' Wissel Morecambe Wissel K. Ellison voor R. Oates Morecambe
56' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor S. Odelusi Halifax Town
68' Wissel Halifax Town Wissel J. Preston voor S. Odelusi Halifax Town
73' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor N. Maher Halifax Town
81' Wissel Morecambe Wissel J. Oswell voor J. Cranston Morecambe
83' Wissel Halifax Town Wissel J. Edwards voor D. Southwell Halifax Town
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Halifax Town
Opstellingen Morecambe - Halifax Town
De opstellingen van Morecambe en Halifax Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.