Nabeschouwing Newport County - Wrexham (4-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Newport County het dinsdag 11 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wrexham.

Via de Newport County - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newport County - Wrexham (4-0)

Het FA Cup duel tussen Newport County en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Newport County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Young in de 12e minuut, waardoor Wrexham met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het P. Amond die Newport County op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Newport County via een goal van J. Matt in de 59e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Na 65 minuten was het M. Carrington die de bal in eigen doel werkte, waardoor Newport County op 3-0 kwam te staan. Ook na de derde treffer nam Newport County geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Butler.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Newport County.

LIVE Newport County - Wrexham 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newport County - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Rode kaart Wrexham Rode kaart voor L. Young Wrexham
16' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor S. Pearson Wrexham
16' Gele kaart Newport County Gele kaart voor D. Butler Newport County
16' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor R. Lainton Wrexham
49' Doelpunt Newport County Doelpunt P. Amond Newport County 1-0
51' Wissel Newport County Wissel R. Willmott voor S. Bennett Newport County
56' Gele kaart Newport County Gele kaart voor D. Pipe Newport County
56' Wissel Wrexham Wissel C. Holroyd voor S. Beavon Wrexham
59' Doelpunt Newport County Doelpunt J. Matt Newport County 2-0
65' Eigen doelpunt Newport County Eigen doelpunt M. Carrington Newport County 3-0
66' Wissel Newport County Wissel J. Labadie voor M. Dolan Newport County
70' Wissel Wrexham Wissel N. Deverdics voor L. Summerfield Wrexham
75' Wissel Newport County Wissel C. Pring voor M. Demetriou Newport County
79' Wissel Wrexham Wissel M. Fondop-Talum voor B. Grant Wrexham
81' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor M. Fondop-Talum Wrexham
91' Doelpunt Newport County Doelpunt D. Butler Newport County 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Newport County - Wrexham
Opstellingen Newport County - Wrexham
De opstellingen van Newport County en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newport County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wrexham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.