Nabeschouwing Sunderland - Walsall (0-1) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Sunderland het dinsdag 11 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Walsall (0-1)

Het FA Cup duel tussen Sunderland en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 0-1 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door L. Kinsella, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Walsall uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sunderland - Walsall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
37' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Watmore Sunderland
52' Doelpunt Walsall Doelpunt L. Kinsella Walsall 0-1
58' Wissel Sunderland Wissel L. Cattermole voor D. McGeouch Sunderland
58' Wissel Sunderland Wissel J. Maja voor J. Sinclair Sunderland
74' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
76' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Guthrie Walsall
78' Wissel Sunderland Wissel B. Mumba voor D. Watmore Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Walsall
Opstellingen Sunderland - Walsall
De opstellingen van Sunderland en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Walsall zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.