Nabeschouwing Swindon Town - Woking (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Swindon Town het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Woking.

Via de Swindon Town - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Woking (0-1)

Het FA Cup duel tussen Swindon Town en Woking is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 0-1 overwinning voor Woking. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Hyde, waarmee Woking met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Swindon Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Woking uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Swindon Town - Woking 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Woking Gele kaart voor C. Jolley Woking
56' Doelpunt Woking Doelpunt J. Hyde Woking 0-1
59' Wissel Swindon Town Wissel K. Anderson voor S. Alzate Swindon Town
59' Wissel Swindon Town Wissel E. Adebayo voor S. Pryce Swindon Town
63' Gele kaart Woking Gele kaart voor T. Edser Woking
67' Gele kaart Woking Gele kaart voor J. Loza Woking
78' Wissel Woking Wissel G. Luer voor J. Hyde Woking
84' Wissel Swindon Town Wissel M. Taylor voor E. Iandolo Swindon Town
87' Wissel Woking Wissel N. Wheeler voor J. Loza Woking
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Woking
Opstellingen Swindon Town - Woking
De opstellingen van Swindon Town en Woking zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.