Nabeschouwing Anstey Nomads - Hinckley AFC (4-3) (na verlenging) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 14 augustus 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Anstey Nomads het dinsdag 14 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hinckley AFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Cropston Road in Leicester.

Via de Anstey Nomads - Hinckley AFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anstey Nomads - Hinckley AFC (4-3) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Anstey Nomads en Hinckley AFC is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Anstey Nomads. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Anstey Nomads dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 4-3.

Wedstrijdstatistieken Anstey Nomads - Hinckley AFC
Goals
4
3
LIVE Anstey Nomads - Hinckley AFC 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anstey Nomads - Hinckley AFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Anstey Nomads - Hinckley AFC
Opstellingen Anstey Nomads - Hinckley AFC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anstey Nomads - Hinckley AFC

Anstey Nomads en Hinckley AFC spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Anstey Nomads en Hinckley AFC in de FA Cup vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Anstey Nomads 0
Winst Hinckley AFC 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Anstey Nomads - Hinckley AFC Opstelling Anstey Nomads Opstelling Hinckley AFC Live Anstey Nomads - Hinckley AFC Live Anstey Nomads - Hinckley AFC kijken Anstey Nomads - Hinckley AFC kijken Live Anstey Nomads - Hinckley AFC stream Anstey Nomads - Hinckley AFC Fox Sports Nabeschouwing Anstey Nomads - Hinckley AFC Uitslag Anstey Nomads - Hinckley AFC Statistieken Anstey Nomads - Hinckley AFC FA Cup 2018/2019 Anstey Nomads - Hinckley AFC wedden Anstey Nomads - Hinckley AFC gokken Anstey Nomads - Hinckley AFC Unibet