Nabeschouwing Barnet - Brentford (3-3) || FA Cup 2018/2019

Maandag 28 januari 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Barnet het maandag 28 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford.

Via de Barnet - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Brentford (3-3)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Barnet en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door O. Watkins, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Barnet kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Coulthirst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette S. Coulthirst zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnet de leiding in de wedstrijd nam.

N. Maupay zette Brentford even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Andy Madley toegekende penalty wist te benutten. Brentford leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 72 minuten op voorsprong na een goal van Sergi Canós: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Barnet. In de 75e minuut was het D. Sparkes die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Barnet - Brentford 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Odubajo Brentford
40' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van R. Henry Brentford 0-1
50' Doelpunt Barnet Doelpunt S. Coulthirst met assist van E. Mason-Clark Barnet 1-1
53' Doelpunt Barnet Doelpunt S. Coulthirst met assist van J. Taylor Barnet 2-1
60' Penalty Brentford Penalty N. Maupay Brentford 2-2
61' Wissel Brentford Wissel R. Sawyers voor J. Dasilva Brentford
70' Wissel Brentford Wissel H. Dalsgaard voor R. Henry Brentford
70' Wissel Barnet Wissel D. Sparkes voor W. Fonguck Barnet
72' Doelpunt Brentford Doelpunt Sergi Canós met assist van H. Dalsgaard Brentford 2-3
75' Doelpunt Barnet Doelpunt D. Sparkes Barnet 3-3
79' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor O. Watkins Brentford
91' Wissel Barnet Wissel A. Boucaud voor M. Elito Barnet
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Brentford
Opstellingen Barnet - Brentford
De opstellingen van Barnet en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnet gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.