Nabeschouwing Barrow - Solihull Moors (0-1) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Barrow het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Solihull Moors. De wedstrijd wordt gespeeld in Holker Street in Barrow-in-Furness, Cumbria.

Via de Barrow - Solihull Moors live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barrow - Solihull Moors (0-1)

Het FA Cup duel tussen Barrow en Solihull Moors is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Solihull Moors. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door L. Daly, waarmee Solihull Moors met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barrow dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Solihull Moors uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Barrow - Solihull Moors
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
93
77
Gevaarlijke aanvallen
58
36
Corners
9
1
Wissels
2
2
LIVE Barrow - Solihull Moors 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barrow - Solihull Moors teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt L. Daly Solihull Moors 0-1
Opstellingen Barrow - Solihull Moors

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barrow - Solihull Moors

Barrow en Solihull Moors spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Barrow en Solihull Moors elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Barrow 0
Winst Solihull Moors 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barrow - Solihull Moors Opstelling Barrow Opstelling Solihull Moors Live Barrow - Solihull Moors Live Barrow - Solihull Moors kijken Barrow - Solihull Moors kijken Live Barrow - Solihull Moors stream Barrow - Solihull Moors Fox Sports Nabeschouwing Barrow - Solihull Moors Uitslag Barrow - Solihull Moors Statistieken Barrow - Solihull Moors FA Cup 2019/2020 Barrow - Solihull Moors wedden Barrow - Solihull Moors gokken Barrow - Solihull Moors Unibet