Nabeschouwing Bolton Wanderers - Walsall (5-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 5 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall.

Via de Bolton Wanderers - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Walsall (5-2)

Het FA Cup duel tussen Bolton Wanderers en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 5-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Cook, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Donaldson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette J. Magennis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten was het J. Guthrie die de bal in eigen doel werkte, waardoor Bolton Wanderers op 3-1 kwam te staan. In de 68e werkte M. Beevers de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. In de 80e minuut was het J. Magennis van Bolton Wanderers wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Bolton Wanderers mocht J. Magennis in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Walsall 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook met assist van M. Jarvis Walsall 0-1
40' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Magennis Bolton Wanderers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Buckley voor J. Vela Bolton Wanderers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Donaldson voor Y. Wildschut Bolton Wanderers
55' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Donaldson Bolton Wanderers
58' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt C. Donaldson met assist van C. Noone Bolton Wanderers 1-1
61' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Magennis Bolton Wanderers 2-1
63' Eigen doelpunt Bolton Wanderers Eigen doelpunt J. Guthrie Bolton Wanderers 3-1
68' Eigen doelpunt Walsall Eigen doelpunt M. Beevers Walsall 3-2
70' Wissel Walsall Wissel K. Morris voor M. Jarvis Walsall
75' Wissel Walsall Wissel Maziar Kouhyar voor Z. Ismail Walsall
80' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Magennis met assist van C. Noone Bolton Wanderers 4-2
84' Gele kaart Walsall Gele kaart voor M. Ferrier Walsall
87' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Magennis Bolton Wanderers 5-2
89' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Connell voor L. Murphy Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Walsall
Opstellingen Bolton Wanderers - Walsall
De opstellingen van Bolton Wanderers en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Walsall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.