Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Derby County (2-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 16 februari 2019 - 13:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 16 februari 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Derby County.

Via de Brighton & Hove Albion - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Derby County (2-1)

Het FA Cup duel tussen Brighton & Hove Albion en Derby County is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Knockaert, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Locadia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Cole. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Derby County kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Coote, waardoor Brighton & Hove Albion een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Brighton & Hove Albion - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Derby County Gele kaart voor F. Tomori Derby County
28' Gele kaart Derby County Gele kaart voor H. Wilson Derby County
33' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Knockaert met assist van Y. Bissouma Brighton & Hove Albion 1-0
35' Gele kaart Derby County Gele kaart voor S. Malone Derby County
47' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt J. Locadia Brighton & Hove Albion 2-0
46' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor D. Holmes Derby County
46' Wissel Derby County Wissel A. Cole voor S. Malone Derby County
73' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor D. Nugent Derby County
76' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel V. Gyökeres voor J. Locadia Brighton & Hove Albion
81' Doelpunt Derby County Doelpunt A. Cole Derby County 2-1
85' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel P. Groß voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
94' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Jahanbakhsh Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Derby County
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Derby County
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.