Nabeschouwing Chelsea - Sheffield Wednesday (3-0) || FA Cup 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 19:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Chelsea het zondag 27 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Sheffield Wednesday (3-0)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. Willian maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chelsea vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chelsea vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hudson-Odoi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee Willian zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Chelsea een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Chelsea - Sheffield Wednesday 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Chelsea Penalty Willian Chelsea 1-0
38' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Fox Sheffield Wednesday
64' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van Andreas Christensen Chelsea 2-0
65' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor E. Ampadu Chelsea
69' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
75' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Lucas João voor G. Boyd Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
82' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor G. Higuaín Chelsea
83' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian met assist van O. Giroud Chelsea 3-0
84' Wissel Chelsea Wissel Jorginho voor R. Barkley Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Sheffield Wednesday
Opstellingen Chelsea - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Chelsea en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.