Nabeschouwing Dagenham & Redbridge - Boreham Wood (0-1) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Dagenham & Redbridge het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Boreham Wood.

Via de Dagenham & Redbridge - Boreham Wood live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dagenham & Redbridge - Boreham Wood (0-1)

Het FA Cup duel tussen Dagenham & Redbridge en Boreham Wood is onder leiding van scheidsrechter Adrian Quelch geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boreham Wood. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door I. Parry, waarmee Boreham Wood met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Boreham Wood dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Boreham Wood uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Dagenham & Redbridge - Boreham Wood 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dagenham & Redbridge - Boreham Wood teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt I. Parry Boreham Wood 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dagenham & Redbridge - Boreham Wood
Opstellingen Dagenham & Redbridge - Boreham Wood
De opstellingen van Dagenham & Redbridge en Boreham Wood zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.