Nabeschouwing Everton - Lincoln City (2-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Everton het zaterdag 5 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Lincoln City (2-1)

Het FA Cup duel tussen Everton en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Lookman, waarmee Everton met 1-0 de leiding nam. Everton vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bernard op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut wist Lincoln City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Bostwick. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lincoln City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Everton een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Everton - Lincoln City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Everton Doelpunt A. Lookman met assist van L. Baines Everton 1-0
14' Doelpunt Everton Doelpunt Bernard met assist van D. Calvert-Lewin Everton 2-0
28' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Bostwick Lincoln City 2-1
46' Wissel Everton Wissel André Gomes voor T. Davies Everton
46' Wissel Everton Wissel C. Tosun voor D. Calvert-Lewin Everton
47' Gele kaart Everton Gele kaart voor J. Kenny Everton
71' Wissel Lincoln City Wissel M. Rhead voor J. Akinde Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel S. McCartan voor M. OConnor Lincoln City
78' Wissel Lincoln City Wissel E. Chapman voor T. Pett Lincoln City
80' Wissel Everton Wissel Richarlison voor G. Sigurðsson Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Lincoln City
Opstellingen Everton - Lincoln City
De opstellingen van Everton en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.