Nabeschouwing Fulham - Oldham Athletic (1-2) || FA Cup 2018/2019

Zondag 6 januari 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Fulham het zondag 6 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic.

Via de Fulham - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Oldham Athletic (1-2)

Het FA Cup duel tussen Fulham en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oldham Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door D. Odoi, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Surridge in de 76e minuut zorgde er even later voor dat Oldham Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 84e minuut was de ideale kans voor Fulham om te scoren. A. Mitrović was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. Lang namens Oldham Athletic in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Oldham Athletic een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fulham - Oldham Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Fulham Gele kaart voor N. Kebano Fulham
52' Doelpunt Fulham Doelpunt D. Odoi met assist van F. Ayité Fulham 1-0
60' Wissel Oldham Athletic Wissel S. Surridge voor C. OGrady Oldham Athletic
73' Wissel Fulham Wissel R. Sessegnon voor N. Kebano Fulham
76' Gele kaart Fulham Gele kaart voor R. Sessegnon Fulham
76' Penalty Oldham Athletic Penalty S. Surridge Oldham Athletic 1-1
83' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Lyden Oldham Athletic
84' Wissel Fulham Wissel A. Mitrović voor T. Cairney Fulham
84' Penalty gemist Fulham Penalty gemist A. Mitrović Fulham
88' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt C. Lang met assist van G. Nepomuceno Oldham Athletic 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Oldham Athletic
Opstellingen Fulham - Oldham Athletic
De opstellingen van Fulham en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.