Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-0) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 19 november 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Gillingham het dinsdag 19 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Star Meadow Sports Club in Gillingham.

Via de Gillingham - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-0) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Gillingham en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gillingham. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Gillingham dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 105e minuut door B. Hanlan, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Alan Young af en was het Gillingham die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Gillingham - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
55' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. De Bock Sunderland
59' Wissel Gillingham Wissel M. Ndjoli voor A. Jakubiak Gillingham
64' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor D. Watmore Sunderland
85' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
90' Wissel Sunderland Wissel J. Bainbridge voor A. Ozturk Sunderland
105' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan met assist van O. Lee Gillingham 1-0
105' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor D. Hume Sunderland
113' Wissel Sunderland Wissel L. Connelly voor W. Grigg Sunderland
117' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Connelly Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Sunderland
Opstellingen Gillingham - Sunderland
De opstellingen van Gillingham en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.