Nabeschouwing Halifax Town - Warrington Town (2-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Halifax Town het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Warrington Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Shay Stadium (Halifax, West Yorkshire) in Halifax, West Yorkshire.

Via de Halifax Town - Warrington Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Halifax Town - Warrington Town (2-0)

Het FA Cup duel tussen Halifax Town en Warrington Town is onder leiding van scheidsrechter Andrew Miller geëindigd in een 2-0 overwinning voor Halifax Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Preston, waarmee Halifax Town met 1-0 de leiding nam. Halifax Town vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Southwell op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Halifax Town.

Wedstrijdstatistieken Halifax Town - Warrington Town
Goals
2
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
17
7
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
145
134
Gevaarlijke aanvallen
74
62
Corners
6
4
LIVE Halifax Town - Warrington Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Halifax Town - Warrington Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Halifax Town Doelpunt J. Preston Halifax Town 1-0
66' Doelpunt Halifax Town Doelpunt D. Southwell Halifax Town 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Halifax Town - Warrington Town
Opstellingen Halifax Town - Warrington Town
De opstellingen van Halifax Town en Warrington Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Halifax Town
# Speler Pos.
0 Shaun Rowley K
0 Mekhi Leacock-McLeod M
0 Simon Lenighan M
0 Oulwasanmi Odelusi A
Basiselftal Warrington Town
# Speler Pos.
0 Antony McMillan K
0 Mark Roberts V
0 David Raven V
0 Robert 'Rob' Evans M
0 Jake Kirby M
0 Alex Whittle M
0 Mitch Duggan M
0 Dylan Vassallo M
0 Ben Garrity M
0 Tony Gray A
0 Jack Mackreth A
Wissels Warrington Town
# Speler Pos.
0 Joe Williams K
0 Luke George V
0 Shaun Anthony Beeley V
0 Adam Hughes M
0 Bohan Soloman Cheidu Dixon M
0 Adam Carden M
0 Josh Amis A
Voorbeschouwing Halifax Town - Warrington Town

Halifax Town en Warrington Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Miller en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Halifax Town en Warrington Town in de FA Cup vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Halifax Town 0
Winst Warrington Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Halifax Town - Warrington Town Opstelling Halifax Town Opstelling Warrington Town Live Halifax Town - Warrington Town Live Halifax Town - Warrington Town kijken Halifax Town - Warrington Town kijken Live Halifax Town - Warrington Town stream Halifax Town - Warrington Town Fox Sports Nabeschouwing Halifax Town - Warrington Town Uitslag Halifax Town - Warrington Town Statistieken Halifax Town - Warrington Town FA Cup 2018/2019 Halifax Town - Warrington Town wedden Halifax Town - Warrington Town gokken Halifax Town - Warrington Town Unibet