Nabeschouwing Harrogate Town - Portsmouth (1-2) || FA Cup 2019/2020

Maandag 11 november 2019 - 21:40 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Harrogate Town het maandag 11 november 2019 om 21:40 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Harrogate Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harrogate Town - Portsmouth (1-2)

Het FA Cup duel tussen Harrogate Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Beck, waarmee Harrogate Town met 1-0 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Haunstrup, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette R. Curtis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Portsmouth een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Harrogate Town - Portsmouth 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harrogate Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt M. Beck met assist van J. Muldoon Harrogate Town 1-0
17' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Haunstrup met assist van R. Williams Portsmouth 1-1
24' Wissel Portsmouth Wissel A. Walkes voor T. Naylor Portsmouth
31' Wissel Harrogate Town Wissel J. Emmett voor W. Burrell Harrogate Town
31' Wissel Portsmouth Wissel P. Downing voor S. Raggett Portsmouth
41' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van R. Williams Portsmouth 1-2
63' Wissel Harrogate Town Wissel G. Thomson voor J. Diamond Harrogate Town
70' Wissel Harrogate Town Wissel A. Bradley voor B. Kiernan Harrogate Town
Video hoogtepunten en samenvatting Harrogate Town - Portsmouth
Opstellingen Harrogate Town - Portsmouth
De opstellingen van Harrogate Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Harrogate Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.