Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Stafford Rangers (0-0) || FA Cup

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Kidderminster Harriers het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stafford Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Kidderminster Harriers - Stafford Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Stafford Rangers (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Kidderminster Harriers en Stafford Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Kidderminster Harriers dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Kidderminster Harriers, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Wedstrijdstatistieken Kidderminster Harriers - Stafford Rangers
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
3
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
86
72
Gevaarlijke aanvallen
51
44
Corners
7
2
Wissels
2
3
LIVE Kidderminster Harriers - Stafford Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kidderminster Harriers - Stafford Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Kidderminster Harriers - Stafford Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kidderminster Harriers - Stafford Rangers

Kidderminster Harriers en Stafford Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Kidderminster Harriers en Stafford Rangers elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Kidderminster Harriers 0
Winst Stafford Rangers 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Opstelling Kidderminster Harriers Opstelling Stafford Rangers Live Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Live Kidderminster Harriers - Stafford Rangers kijken Kidderminster Harriers - Stafford Rangers kijken Live Kidderminster Harriers - Stafford Rangers stream Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Fox Sports Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Uitslag Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Statistieken Kidderminster Harriers - Stafford Rangers FA Cup 2019/2020 Kidderminster Harriers - Stafford Rangers wedden Kidderminster Harriers - Stafford Rangers gokken Kidderminster Harriers - Stafford Rangers Unibet