Nabeschouwing Leek Town - Parkgate (3-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Leek Town het dinsdag 18 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Parkgate. De wedstrijd wordt gespeeld in Harrison Park in Leek.

Via de Leek Town - Parkgate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leek Town - Parkgate (3-0)

Het FA Cup duel tussen Leek Town en Parkgate is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Leek Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Leek Town - Parkgate
Goals
3
0
Balbezit
59%
41%
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
101
90
Gevaarlijke aanvallen
73
30
Corners
6
4
LIVE Leek Town - Parkgate 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leek Town - Parkgate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leek Town - Parkgate
Opstellingen Leek Town - Parkgate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leek Town - Parkgate

Leek Town en Parkgate spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Leek Town en Parkgate in de FA Cup vond plaats op 12 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Leek Town 0
Winst Parkgate 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Leek Town - Parkgate Opstelling Leek Town Opstelling Parkgate Live Leek Town - Parkgate Live Leek Town - Parkgate kijken Leek Town - Parkgate kijken Live Leek Town - Parkgate stream Leek Town - Parkgate Fox Sports Nabeschouwing Leek Town - Parkgate Uitslag Leek Town - Parkgate Statistieken Leek Town - Parkgate FA Cup 2018/2019 Leek Town - Parkgate wedden Leek Town - Parkgate gokken Leek Town - Parkgate Unibet