Nabeschouwing Moneyfields - Whyteleafe (0-2) || FA Cup

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Moneyfields het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Whyteleafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Moneyfields Sports Ground in Portsmouth, Hampshire.

Via de Moneyfields - Whyteleafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moneyfields - Whyteleafe (0-2)

Het FA Cup duel tussen Moneyfields en Whyteleafe is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Whyteleafe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Moneyfields - Whyteleafe
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
4
15
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
54
62
Gevaarlijke aanvallen
28
34
Corners
5
5
Wissels
1
3
LIVE Moneyfields - Whyteleafe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moneyfields - Whyteleafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Moneyfields - Whyteleafe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moneyfields - Whyteleafe

Moneyfields en Whyteleafe spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Moneyfields en Whyteleafe elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Moneyfields 0
Winst Whyteleafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Moneyfields - Whyteleafe Opstelling Moneyfields Opstelling Whyteleafe Live Moneyfields - Whyteleafe Live Moneyfields - Whyteleafe kijken Moneyfields - Whyteleafe kijken Live Moneyfields - Whyteleafe stream Moneyfields - Whyteleafe Fox Sports Nabeschouwing Moneyfields - Whyteleafe Uitslag Moneyfields - Whyteleafe Statistieken Moneyfields - Whyteleafe FA Cup 2019/2020 Moneyfields - Whyteleafe wedden Moneyfields - Whyteleafe gokken Moneyfields - Whyteleafe Unibet