Nabeschouwing Newcastle United - Blackburn Rovers (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 18:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 5 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers.

Via de Newcastle United - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Blackburn Rovers (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Newcastle United en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Ritchie in de 84e minuut zorgde er even later voor dat Newcastle United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Newcastle United - Blackburn Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van E. Bennett Blackburn Rovers 0-1
57' Wissel Newcastle United Wissel J. Shelvey voor I. Hayden Newcastle United
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Reed voor A. Armstrong Blackburn Rovers
75' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor Jacob Murphy Newcastle United
79' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Graham Blackburn Rovers
80' Wissel Newcastle United Wissel Ayoze Pérez voor S. Longstaff Newcastle United
84' Penalty Newcastle United Penalty M. Ritchie Newcastle United 1-1
85' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Williams voor B. Dack Blackburn Rovers
95' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor M. Ritchie Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Blackburn Rovers
Opstellingen Newcastle United - Blackburn Rovers
De opstellingen van Newcastle United en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.