Nabeschouwing Oxford City - Hemel Hempstead Town (5-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Oxford City het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hemel Hempstead Town.

Via de Oxford City - Hemel Hempstead Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford City - Hemel Hempstead Town (5-0)

Het FA Cup duel tussen Oxford City en Hemel Hempstead Town is onder leiding van scheidsrechter Sam Mulhall geëindigd in een 5-0 overwinning voor Oxford City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door U. Godwin-Malife, waarmee Oxford City met 1-0 de leiding nam. Oxford City vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. McEachran op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Oxford City, waarmee C. Fasanmade zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford City geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Wiltshire. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Oxford City. Deze werd gescoord door R. Sinclair in de 96e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Mulhall bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Oxford City.

Wedstrijdstatistieken Oxford City - Hemel Hempstead Town
5
0
LIVE Oxford City - Hemel Hempstead Town 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford City - Hemel Hempstead Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Oxford City Doelpunt U. Godwin-Malife Oxford City 1-0
60' Doelpunt Oxford City Doelpunt Z. McEachran Oxford City 2-0
74' Doelpunt Oxford City Doelpunt C. Fasanmade Oxford City 3-0
78' Doelpunt Oxford City Doelpunt K. Wiltshire Oxford City 4-0
96' Doelpunt Oxford City Doelpunt R. Sinclair Oxford City 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford City - Hemel Hempstead Town
Opstellingen Oxford City - Hemel Hempstead Town
De opstellingen van Oxford City en Hemel Hempstead Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.