Nabeschouwing Sheffield United - Barnet (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 6 januari 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Sheffield United het zondag 6 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Barnet. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Barnet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Barnet (0-1)

Het FA Cup duel tussen Sheffield United en Barnet is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barnet. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. S. Coulthirst maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Barnet vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Barnet.

LIVE Sheffield United - Barnet 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Barnet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor P. Coutts Sheffield United
20' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Stearman Sheffield United
21' Penalty Barnet Penalty S. Coulthirst Barnet 0-1
58' Wissel Sheffield United Wissel M. Duffy voor C. Washington Sheffield United
59' Wissel Barnet Wissel W. Fonguck voor E. Mason-Clark Barnet
65' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor J. Lundstram Sheffield United
68' Gele kaart Barnet Gele kaart voor Che Adams Barnet
74' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor K. Bryan Sheffield United
80' Wissel Barnet Wissel D. Tutonda voor M. Elito Barnet
80' Wissel Barnet Wissel B. Harrison voor S. Coulthirst Barnet
89' Gele kaart Barnet Gele kaart voor C. Reynolds Barnet
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Barnet
Opstellingen Sheffield United - Barnet
De opstellingen van Sheffield United en Barnet zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Barnet zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.