Nabeschouwing Southport - Tranmere Rovers (0-2) || FA Cup 2018/2019

Maandag 17 december 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Southport het maandag 17 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers.

Via de Southport - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southport - Tranmere Rovers (0-2)

Het FA Cup duel tussen Southport en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Jennings, waarmee Tranmere Rovers met 0-1 de leiding nam. Tranmere Rovers vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Jennings op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Tranmere Rovers.

LIVE Southport - Tranmere Rovers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southport - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Jennings Tranmere Rovers 0-1
19' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor J. Harris Tranmere Rovers
43' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Jennings met assist van J. Caprice Tranmere Rovers 0-2
63' Wissel Southport Wissel D. Green voor M. Wood Southport
80' Wissel Southport Wissel J. Archer voor J. Richards Southport
81' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Stockton voor P. Mullin Tranmere Rovers
86' Wissel Tranmere Rovers Wissel A. Buxton voor J. Caprice Tranmere Rovers
89' Wissel Southport Wissel J. Gilchrist voor L. Edwards Southport
Video hoogtepunten en samenvatting Southport - Tranmere Rovers
Opstellingen Southport - Tranmere Rovers
De opstellingen van Southport en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southport gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.