Nabeschouwing Stourbridge - Kidderminster Harriers (3-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Stourbridge het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kidderminster Harriers.

Via de Stourbridge - Kidderminster Harriers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stourbridge - Kidderminster Harriers (3-2)

Het FA Cup duel tussen Stourbridge en Kidderminster Harriers is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Stourbridge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Stourbridge - Kidderminster Harriers
Goals
3
2
LIVE Stourbridge - Kidderminster Harriers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stourbridge - Kidderminster Harriers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stourbridge - Kidderminster Harriers
Opstellingen Stourbridge - Kidderminster Harriers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stourbridge - Kidderminster Harriers

Stourbridge en Kidderminster Harriers spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Stourbridge en Kidderminster Harriers in de FA Cup vond plaats op 24 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stourbridge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Stourbridge favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kidderminster Harriers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stourbridge 1
Winst Kidderminster Harriers 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Stourbridge - Kidderminster Harriers Opstelling Stourbridge Opstelling Kidderminster Harriers Live Stourbridge - Kidderminster Harriers Live Stourbridge - Kidderminster Harriers kijken Stourbridge - Kidderminster Harriers kijken Live Stourbridge - Kidderminster Harriers stream Stourbridge - Kidderminster Harriers Fox Sports Nabeschouwing Stourbridge - Kidderminster Harriers Uitslag Stourbridge - Kidderminster Harriers Statistieken Stourbridge - Kidderminster Harriers FA Cup 2018/2019 Stourbridge - Kidderminster Harriers wedden Stourbridge - Kidderminster Harriers gokken Stourbridge - Kidderminster Harriers Unibet