Nabeschouwing Taunton Town - Billericay Town (0-1) || FA Cup 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Taunton Town het woensdag 24 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Billericay Town.

Via de Taunton Town - Billericay Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Taunton Town - Billericay Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Taunton Town en Billericay Town is onder leiding van scheidsrechter Dean Hulme geëindigd in een 0-1 overwinning voor Billericay Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Deering, waarmee Billericay Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Billericay Town.

Wedstrijdstatistieken Taunton Town - Billericay Town
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
18
16
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
56
44
Gevaarlijke aanvallen
44
36
Corners
5
3
LIVE Taunton Town - Billericay Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Taunton Town - Billericay Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Doelpunt Billericay Town Doelpunt S. Deering Billericay Town 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Taunton Town - Billericay Town
Opstellingen Taunton Town - Billericay Town
De opstellingen van Taunton Town en Billericay Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Taunton Town
# Speler Pos.
0 Lloyd Irish K
0 Ryan Brett V
0 Pierce Mitchell V
0 Shane White V
0 Josh Nelmes V
0 Ben Adelsbury M
0 Keith Emmerson M
0 Matt Buse M
0 Ollie Chamberlain M
0 Matthew Wright A
0 Andrew Neal A
Wissels Taunton Town
# Speler Pos.
0 Matthew Villis V
0 Nuno Felix V
0 Brett Trowbridge M
0 Douglas Camilo M
0 Harry Gardner M
Basiselftal Billericay Town
# Speler Pos.
0 Alan Julian K
0 Scott Doe V
0 Jake Howells V
0 Callum Kennedy V
0 Rickie Hayles V
0 Joseph Kizzi V
0 Jamie O'Hara M
0 Sam Deering M
0 Moses Emmanuel A
0 Ross Lafayette A
0 Ricky Modeste A
Wissels Billericay Town
# Speler Pos.
0 Louis Wells K
0 Dean Inman V
0 Ademola Shokunbi V
0 Ethan Stewart V
0 Danny Waldren M
0 Calaum Jahraldo-Martin M
0 Adam Cunnington A
Voorbeschouwing Taunton Town - Billericay Town

Taunton Town en Billericay Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Hulme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Taunton Town en Billericay Town in de FA Cup vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Taunton Town 0
Winst Billericay Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Taunton Town - Billericay Town Opstelling Taunton Town Opstelling Billericay Town Live Taunton Town - Billericay Town Live Taunton Town - Billericay Town kijken Taunton Town - Billericay Town kijken Live Taunton Town - Billericay Town stream Taunton Town - Billericay Town Fox Sports Nabeschouwing Taunton Town - Billericay Town Uitslag Taunton Town - Billericay Town Statistieken Taunton Town - Billericay Town FA Cup 2018/2019 Taunton Town - Billericay Town wedden Taunton Town - Billericay Town gokken Taunton Town - Billericay Town Unibet