Nabeschouwing Watford - Tranmere Rovers (3-3) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 4 januari 2020 om 16:01 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Tranmere Rovers (3-3)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Watford en Tranmere Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Dele-Bashiru, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Chalobah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee R. Pereyra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed C. Jennings iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tranmere Rovers werd verkleind tot 3-1. In de 78e minuut kwam Tranmere Rovers weer dichterbij, nadat E. Monthe de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 87e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Tranmere Rovers speler P. Mullin. Na 89 minuten werd R. Pereyra van Watford met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Watford het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Watford - Tranmere Rovers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Watford Doelpunt A. Dele-Bashiru met assist van N. Chalobah Watford 1-0
14' Doelpunt Watford Doelpunt N. Chalobah Watford 2-0
34' Doelpunt Watford Doelpunt R. Pereyra met assist van A. Gray Watford 3-0
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor S. Payne Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Woods voor S. Nelson Tranmere Rovers
46' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor N. Chalobah Watford
61' Wissel Watford Wissel C. Whelan voor D. Quina Watford
65' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Jennings met assist van C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers 3-1
70' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor C. Jennings Tranmere Rovers
77' Wissel Watford Wissel M. Barrett voor B. Spencer-Adams Watford
78' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt E. Monthe Tranmere Rovers 3-2
81' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Mullin voor M. Ferrier Tranmere Rovers
87' Penalty Tranmere Rovers Penalty P. Mullin Tranmere Rovers 3-3
89' Rode kaart Watford Rode kaart voor R. Pereyra Watford
94' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Monthe Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Tranmere Rovers
Opstellingen Watford - Tranmere Rovers
De opstellingen van Watford en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.