In de FA Cup neemt Aveley het maandag 13 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barking. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkside Stadium in Aveley.

Via de Aveley - Barking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aveley - Barking (1-1)

Het FA Cup duel tussen Aveley en Barking is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Barking. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aveley - Barking
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
21
7
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
130
107
Gevaarlijke aanvallen
76
44
Corners
16
3
LIVE Aveley - Barking 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aveley - Barking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aveley - Barking
Opstellingen Aveley - Barking

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aveley - Barking

Aveley en Barking spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Aveley en Barking in de FA Cup vond plaats op 7 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Barking favoriet. 1 keer wist de ploeg van Aveley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Aveley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aveley 0
Winst Barking 1
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Aveley - Barking Opstelling Aveley Opstelling Barking Live Aveley - Barking Live Aveley - Barking kijken Aveley - Barking kijken Live Aveley - Barking stream Aveley - Barking Fox Sports Nabeschouwing Aveley - Barking Uitslag Aveley - Barking Statistieken Aveley - Barking FA Cup 2021/2022 Aveley - Barking wedden Aveley - Barking gokken Aveley - Barking Unibet