In de FA Cup neemt Buxton het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rushall Olympic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Silverlands in Buxton.

Via de Buxton - Rushall Olympic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buxton - Rushall Olympic (4-0)

Het FA Cup duel tussen Buxton en Rushall Olympic is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Buxton. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Buxton - Rushall Olympic
Goals
4
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
104
109
Gevaarlijke aanvallen
37
33
Corners
4
2
LIVE Buxton - Rushall Olympic 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buxton - Rushall Olympic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Buxton - Rushall Olympic
Opstellingen Buxton - Rushall Olympic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Buxton - Rushall Olympic

Buxton en Rushall Olympic spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Buxton en Rushall Olympic in de FA Cup vond plaats op 1 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rushall Olympic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rushall Olympic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Buxton te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Buxton. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Buxton 0
Winst Rushall Olympic 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Buxton - Rushall Olympic Opstelling Buxton Opstelling Rushall Olympic Live Buxton - Rushall Olympic Live Buxton - Rushall Olympic kijken Buxton - Rushall Olympic kijken Live Buxton - Rushall Olympic stream Buxton - Rushall Olympic Fox Sports Nabeschouwing Buxton - Rushall Olympic Uitslag Buxton - Rushall Olympic Statistieken Buxton - Rushall Olympic FA Cup 2021/2022 Buxton - Rushall Olympic wedden Buxton - Rushall Olympic gokken Buxton - Rushall Olympic Unibet