In de FA Cup neemt Colne het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Guiseley. De wedstrijd wordt gespeeld in Holt House Stadium (Colne, Lancashire) in Colne, Lancashire.

Via de Colne - Guiseley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Colne - Guiseley (0-1)

Het FA Cup duel tussen Colne en Guiseley is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Guiseley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Colne - Guiseley
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
81
98
Gevaarlijke aanvallen
28
55
Corners
3
3
LIVE Colne - Guiseley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Colne - Guiseley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Colne - Guiseley
Opstellingen Colne - Guiseley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Colne - Guiseley

Colne en Guiseley spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Colne en Guiseley elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Colne 0
Winst Guiseley 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Colne - Guiseley Opstelling Colne Opstelling Guiseley Live Colne - Guiseley Live Colne - Guiseley kijken Colne - Guiseley kijken Live Colne - Guiseley stream Colne - Guiseley Fox Sports Nabeschouwing Colne - Guiseley Uitslag Colne - Guiseley Statistieken Colne - Guiseley FA Cup 2021/2022 Colne - Guiseley wedden Colne - Guiseley gokken Colne - Guiseley Unibet