In de FA Cup neemt Corinthian-Casuals het dinsdag 7 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Worthing. De wedstrijd wordt gespeeld in King George's Field (Surbiton, London) in Surbiton, London.

Via de Corinthian-Casuals - Worthing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corinthian-Casuals - Worthing (3-1)

Het FA Cup duel tussen Corinthian-Casuals en Worthing is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Corinthian-Casuals. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Corinthian-Casuals - Worthing
Goals
3
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
84
136
Gevaarlijke aanvallen
50
80
Corners
7
11
Wissels
3
3
LIVE Corinthian-Casuals - Worthing 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corinthian-Casuals - Worthing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Corinthian-Casuals - Worthing
Opstellingen Corinthian-Casuals - Worthing

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Corinthian-Casuals - Worthing

Corinthian-Casuals en Worthing spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Corinthian-Casuals en Worthing in de FA Cup vond plaats op 4 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Corinthian-Casuals 0
Winst Worthing 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Corinthian-Casuals - Worthing Opstelling Corinthian-Casuals Opstelling Worthing Live Corinthian-Casuals - Worthing Live Corinthian-Casuals - Worthing kijken Corinthian-Casuals - Worthing kijken Live Corinthian-Casuals - Worthing stream Corinthian-Casuals - Worthing Fox Sports Nabeschouwing Corinthian-Casuals - Worthing Uitslag Corinthian-Casuals - Worthing Statistieken Corinthian-Casuals - Worthing FA Cup 2021/2022 Corinthian-Casuals - Worthing wedden Corinthian-Casuals - Worthing gokken Corinthian-Casuals - Worthing Unibet